• Onze services - Houden uw bedrijf draaiende

Nieuws

Geen slapeloze nachten meer dankzij Network2day's Managed Services

Geen slapeloze nachten meer dankzij Network2day's Managed Services

Netwerkspecialist network2day start met Managed Services voor het optimaliseren van de beschikbaarheid en de prestaties van computernetwerken.

Het bedrijfsnetwerk is het fundament onder de kritische bedrijfsprocessen en de bedrijfsvoering van elke organisatie. De inrichting van een optimaal netwerk waarborgt dat informatie snel, veilig, altijd en overal beschikbaar is. Kwalitatief hoogwaardig beheer zorgt er vervolgens voor dat dit ook zo blijft. Daar zijn professionals voor nodig die kennis hebben van de organisatie, processen, tooling en natuurlijk het netwerk van de gebruiker. Niet elke organisatie heeft die specialisten in huis, of is bereid de doorlopende investering te doen in opbouw en onderhoud van hun kennis.

De Managed Services van network2day ontzorgen de ICT-afdelingen van de klanten, zodat deze zich kunnen focussen op hun core business. Een aanpak die bewezen kostenbesparend werkt. Door de jaren heen heeft network2day een indrukwekkende klantenlijst opgebouwd waaraan alles behalve ‘confectie' is geleverd. Voor de Managed Services geldt dit op dezelfde manier, met per klant een Service Level Agreement en een Dossier van Afspraken en Procedures.

Kijk voor meer informatie over de Managed Services van Network2day ophttp://www.network2day.nl/#!/oplossingen/managed+services

Naar nieuwsarchief