• Onze services - Houden uw bedrijf draaiende

Geschiedenis

Network2day is een aanbieder van netwerkoplossingen opgericht door Robert C. Van Kasteren.

De interesse van Van Kasteren voor IT infrastructuren en in het bijzonder netwerkoplossingen werd gewekt tijdens de periode dat hij voor NCR werkte. Na 15 jaar voor NCR gewerkt te hebben kwam de behoefte om voor een nationale organisatie te werken. Dit werd B+P Computersystems te Veenendaal, een organisatie die zich richt op het realiseren van IT infrastructuren.

In deze periode raakt van Kasteren ervan overtuigd dat veel partijen zich bezig houden met infrastructuren, maar dat het netwerk “er een beetje bij” wordt gedaan. Dit terwijl een netwerk toch de snelweg van een IT infrastructuur is.

Deze overtuiging resulteerde in de oprichting van B+P Communicationsystems 7 april 2003. Na 8 jaar was de naam niet meer representatief voor haar activiteiten en werd B+P Communicationsystems op 17 oktober 2011 omgedoopt in Network2day.

Network2day is uitgegroeid tot een van de betere netwerkproviders en door HP verkozen tot HP Networking Partner of the year 2011/2012.

Kortom Network2day is een organisatie die zich met succes heeft gespecialiseerd in complexe vaste en draadloze IP netwerkoplossingen.