• Onze services - Houden uw bedrijf draaiende

Nieuws

Network2day Klantendag 2014: wees erbij!

Network2day Klantendag 2014: wees erbij!

Het is bijna zover! Op woensdag 8 oktober a.s. vindt in ons kantoor langs de A12 te Ede opnieuw een interessante klantendag plaats. Deze klantendag staat in het teken van "De (r)evolutie in netwerkland."

Wat staat er op het programma?
Wij bieden u een interessante ochtend waarin wij op informele wijze informatie verstrekken over een aantal nieuwe ontwikkelingen. Robert van Kasteren, directeur Network2day, zal om 09.30 uur de klantendag openen.

Hierna presenteren wij sessies over:
- HP Virtual Switching
- HP Helion Cloud & Openstack - cloud is een middel, geen doel!
- The Internet of things & Big data - de toekomst van informatievoorziening

Vanzelfsprekend zorgen wij voor de lunch waar u op informele wijze ervaringen kunt uitwisselen, oplossingen en kennis kunt delen. Kortom, we willen u graag verwelkomen op woensdag 8 oktober van 09:30 tot circa 13:00 uur in ons kantoor te Ede. Vanaf 09.00 uur bent u van harte welkom en staat de koffie klaar.

Vanwege het grote animo voor IMC hebben wij na deze sessie nog een lab opstelling klaar staan voor de liefhebber om live mee te kijken.

U kunt u registreren via klantendag@network2day.nl. Het is ook mogelijk uw collega's uit te nodigen. Na uw registratie ontvangt u van ons een bevestiging en routebeschrijving. Wij zien u graag op 8 oktober!

Naar nieuwsarchief